Als alles anders wordt Als alles anders wordt
We leven op dit moment in een wereld waarin steeds meer mensen het moeilijk hebben. Steeds vaker zijn we gericht op onze eigen problemen. Als eigen problemen je verblinden, lukt het soms niet meer om met een open blik naar de mensen om ons heen te kijken. Waar wij slachtoffer zijn van onze eigen omstandigheden, zijn anderen, in onze ogen, vaak zelf schuldig aan hun problemen. Het verhaal van Jozef laat ons zien dat je leven op zijn kop kan staan zonder dat je daar zelf schuld aan hebt. Toch is het verhaal van Jozef een verhaal vol hoop en vertrouwen. Hoop dat anderen die jouw pad kruisen je helpen in het  vertrouwen dat God je leidt.
Het biedt niet alleen een middag van bezinning, maar vooral een middag vol hoop. Hoop voor iedereen, ook als ineens alles anders wordt.
Naast Lighthouse zullen Hanneke van Bree, Diane Bekx en Leendert Steendam hun medewerking verlenen.
De toegang is gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig. De kerkzaal is vanaf 13.30 uur voor publiek geopend en na afloop kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee nog even napraten. En natuurlijk kunt u na afloop zelf een bijdrage leveren aan het Vreemdelingenwerk via de collectemand, die achter in de kerkzaal zal staan.