ma 13 juli 2020

Bethlehemkerk
Tijdstip:
 19:00  - 20:00

Door het jaar heen worden er stiltediensten georganiseerd in de kerk.
Op zondag- en maandagavond.
De stilte wordt enkele keren onderbroken door een stuk(je) muziek of een tekst. In de stilte is er ruimte om te mediteren, te ervaren, te zoeken naar... of welke behoefte er eventueel ook mag zijn.
Na afloop is er gelegenheid een kop koffie of thee te drinken met elkaar. Wanneer er behoefte aan is kunt u napraten maar dit hoeft niet.
De muziek is normaal gesproken een opname die we afspelen. Een enkele keer vinden we musici bereid deze live voor ons te spelen. In het afgelopen jaar hebben David Hordijk (piano) en Alex Bron (orgel) dat gedaan. Wij gaan kijken of dit weer in te plannen is.
Mocht u trouwens iemand kennen die dat leuk vindt of wilt uzelf meewerken laat ons dat dan weten. We horen het graag. Ook als u het leuk vindt om deze diensten mee te organiseren.
Marry Streutker 06-23740304 en Erna Assies 06-21435846