Boekpresentatie: Ik ben niks Boekpresentatie: Ik ben niks
Boekpresentatie: Ik ben niks

Op zondagmiddag 1 september presenteerde Corine haar nieuwe boek: Ik ben niks.
Dit vond plaats in boekhandel De Ganzeveer, die daarvoor door eigenaar Hans van Gennep ter beschikking gesteld werd. Er was veel belangstelling.
Na een welkomstwoord door Hans en Wilfred Achthoven (voorzitter van de Kerkenraad) vertelde Corine over het ontstaan van haar boek. Haar 3 zoons gaven tijdens het schrijven op haar verzoek achter de schermen commentaar, en dat resulteerde in afkeuring van de eerste hoofdstukken! Na hun adviezen kreeg ze de juiste toon te pakken en ging de rest van het schrijven prima. Ze heeft haar boek opgedragen aan haar zoons.
Corine staat open voor commentaar op het geschrevene.
Na een dankwoord aan alle mensen, die iets bijgedragen hadden aan de totstandkoming signeerde Corine als een volleerd auteur alle boeken. Het boek vond gretig aftrek.
Er werd onder het genot van een drankje gezellig nagepraat.
Als het boek net zo'n succes wordt als de bijeenkomst, dan zit het wel goed.

Inge van Kesteren - van der Linden, scriba Kerkenraad