KASH jongerenprojecten KASH jongerenprojecten
KASH op TV! Er is steeds meer belangstelling voor dit project en onze boodschap verspreidt zich over steeds meer media. Halverwege augustus zijn er opnames gemaakt door Dit Is Helmond. In deze video werd onder andere besproken hoe KASH Jongerenprojecten en het Kenia project ontstaan zijn, over de rol van het geloof binnen het project en hoe de werkreis er uit gaat zien. We willen de productie van Dit is Helmond heel erg bedanken voor het maken van deze rapportage en we nodigen u, de lezer, graag uit om het filmpje te bekijken via de link hieronder: KASH jongerenprojecten steeds dichter bij werkreis Kenia | Helmond

“Eet Met Me Mee”
U kunt al onze activiteiten inzien op onze website. 1 van de 33 maatschappelijke activiteiten is de “eet met me mee” actie. Voor een klein bedrag is het mogelijk om warme maaltijden thuis te ontvangen van wat de deelnemers van KASH ‘klaarstoven’! Hier wordt boven verwachting veel gebruik van gemaakt inmiddels. Daaruit leiden we af dat we daarmee voorzien in een behoefte. Als u hier ook gebruik van wil maken kunt u via email contact opnemen met Cathy Erbrink.
cathy-erbrink@hotmail.com
Muziekmiddag & aansluitend loterij De datum van 31 oktober 14-16 u komt steeds dichterbij! Het gevarieerde programma van de muziekmiddag in de Bethlehemkerk is rond en u ontvangt in de week van 6 september de uitnodiging ervan. De muziekstukken en liedjes worden al grondig geoefend. Ook de kinderen in Kenia doen mee, maar meer verklappen we nog niet! Het is mogelijk om u al op te geven via ons email adres, maar u kunt natuurlijk ook de uitnodiging even afwachten. Hoeveel mensen we mogen toelaten in de kerk zal afhangen van de Corona regels. Het zal ook digitaal te volgen zijn. De leuke prijzen voor de winnende loten zijn verzameld en de lotenverkoop á 2,50 per stuk is inmiddels gestart. Vanaf zaterdag 4 september kunt u ook op onze website zien wat er zoal te winnen is. Bij belangstelling voor loten kunt u ons even een bericht per email sturen. We zijn veel Helmondse winkeliers dankbaar voor het beschikbaar stellen van de écht mooie producten en diensten. KASH jongerenprojecten steunen en/of wilt u meer weten? Ons streefbedrag is met 16 mensen minimaal € 45.000,- geworden. Sponsoren kan via belastingvrij (ANBI) geld overmaken naar reisorganisatie Livingstone Amersfoort via rekeningnummer IBAN: NL72 INGB 0000 0044 47. Vermeldt hierbij: KASH jongerenprojecten.
Nog makkelijker is het doneren via onze crowdfundingpagina via Livingstone: https://ikdoemee.lst.nl/2022-kash-kenia-project/
Overmaken naar de Bethlehemkerk Helmond kan ook, via giften op rekeningnummer NL67 INGB 0001118970 o.v.m. KASH jongerenprojecten
Meer weten? Stuur dan een berichtje naar kash2022project@gmail.com , kijk op onze facebookpagina @kashjongerenprojecten of website https://kashjongerenprojecten.jouwweb.nl/
Op onze site staan ook onze acties genoemd die de komende maanden uitgevoerd worden en de logo’s van vele sponsoren, die we dankbaar zijn.
Hartelijke groet namens de groep van Cathy Erbrink, Allard Venema en Bart Huckriede