Boekbespreking, presentatie en link naar krantenartikel Boekbespreking, presentatie en link naar krantenartikel

In haar studieverlof in de maand juni dit jaar heeft Corine Beeuwkes-van Ede het boek
‘RESET’-geloofscursus voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe geloofstaal’ geschreven. Uitgedaagd door mensen, die met de oude (traditionele) taal niet meer uit de voeten kunnen omdat ze hen niets meer zegt. Gelukkig hebben zij het geloofsbijltje er (nog) niet bij neergegooid, maar zijn ze op zoek naar nieuwe invulling.
Samen zijn we op weg gegaan en delen deze zoektocht met een ieder, die ook ‘vastgelopen’ of verdwaald is en hopen dat ook zij verder kunnen op hun geloofsweg.
De presentatie zal op zondag 27 november a.s. plaatsvinden na de morgendienst in de Ontmoetingsruimte van de Bethlehemkerk.
U kunt het bestellen vanaf 27 november a.s. bij het kerkelijk bureau van de Bethlehemkerk in Helmond, tel.0492-539470 (dinsdag en donderdagmorgen).

Boekpresentatie in de Kerkzaal