Startzondag 16 september 2018 Startzondag 16 september 2018

Startzondag 16 september 2018

De opening van het nieuwe seizoen met de activiteiten van het programma: “Ontmoeting en Verdieping” wordt dit jaar gehouden op zondag 16 september 2018.
Het thema is: “Zorg-Saam”

De opzet van de Startzondag is dit jaar net als vorig jaar, ontvangst met koffie, thee, limonade en een lunch met soep en broodjes.
Rond de kerkdienst is er weer een programma van voorbereidingsgroepen waarin onderdelen van de kerkdienst worden voorbereid, zodat we samen die feestelijke Startdienst maken.
“Cantimond o.l.v. Marjan Vree zal aan deze dienst meewerken.
We hopen op veel deelnemers aan de voorbereidingsgroepen, hiervoor hoeft u zich niet aan te melden.

De dag ziet er als volgt uit:
09.15 uur–Ontvangst met koffie, thee, limonade
09.30 uur–  Voorbereidingsgroepen
·        Meditatief schilderen, onder voorbehoud
·        Symbolisch bloemschikken
·        Verbeelden van een Bijbels verhaal
·        Leerhuis
·        Gebeden
·        Zingen met Cantimond
·        Kinderactiviteit

10.30 uur –  Kerkdienst waarin de inbreng van de voorbereidingsgroepen wordt gedeeld
11.45 uur –  Koffietafel met koekjes of gebak van eigen deeg
12.15 uur –  Soep met broodjes

*Daarna is er vanaf 13.00 uur “Kerkproeverij”: alle kerken in Helmond staan open om bezichtigd te worden.

*Op deze Startzondag zal het Jaarprogramma 2018-2019 “Zorg-Saam” worden gepresenteerd en kunt u zich inschrijven voor de zeer diverse activiteiten.

Wij hopen u te ontmoeten op de Startzondag

In de Ontmoetingsruimte liggen inschrijfformulieren voor het bakken en vrijwilligers voor hand- en spandiensten.