Afscheid Henri Wooldrik

Henri Wooldrik nam na 34 jaar afscheid als hoofd van het kerkelijk buro en secretaris van Commissie van Kerkrentmeesters.
Vanwege deze bijzonder lange ‘staat van dienst’ ontving hij vanuit PKN-Utrecht een gouden spelt – door voorzitter Wilfred Achthoven (voorzitter van de kerkenraad) overhandigd en Corine Beeuwkes-van Ede (predikante) opgespeld. Van de kinderen van de kindernevendienst ontving hij een prachtig zelfgemaakt (!) kunstwerk. De gemeente kreeg daarna de kans hem te bedanken voor al het werk en hem te feliciteren met zijn onderscheiding.

Predikant Corine en voorzitter kerkenraad Wilfred bedanken Henri uitvoerig  voor alle jaren vrijwillige inzet voor onze kerkgemeenschap. Dit werd bekroond en bekrachtigd met een gouden onderscheiding plus oorkonde van de Protestantse Kerk in Nederland.

Ook de kindernevendienst laat zich niet onbetuigd!