Ruimtes reserveren

Reserveren ruimtes in Bethehemkerk verandert.
Het reserveren van ruimtes in de Bethlehemkerk vond tot nu toe plaats via een papieren agenda die te raadplegen en in de vullen was in de keuken van de Bethlehemkerk. Ook kon telefonisch worden gereserveerd bij het kerkelijk bureau.

Vanaf heden gaan we het anders doen. U gaat voor uw reserveringen naar de website van de Bethlehemkerk: www.bethlehemkerk-helmond.nl/reserverenruimten  Daar heeft u per ruimte inzicht in de beschikbaarheid. Via de link boven aan de pagina wordt een email geopend waarin u uw reserveringsverzoek kenbaar kunt maken. Na verzending ontvangt u een berichtje waarin u reservering wordt bevestigd of afgewezen.
Voordelen zijn dat dubbele reserveringen, die nu nog wel eens voorkwamen, niet meer aan de orde zijn.

Het risico dat de papieren agenda kwijt raakt is opgeheven. En u bent niet meer afhankelijk van de beschikbaarheid van medewerkers op het kerkelijk bureau.

Tot slot is er zo vanuit het kerkelijk bureau beter zicht op de reserveringen en kunt u altijd en overal de agenda’s van de kerkelijke ruimten bekijken en reserveren.

Piet Vree